Sunteti pe pagina: Home // Diverse // Beneficiile apei termale

Beneficiile apei termale

Beneficiile apei termale

Apa termala are o serie de beneficii pentru sanatate dar si frumusete. Este bogata in minerale si are efecte racoritoare pentru piele atunci cand este foarte cald. Pe langa acestea mai are si alte proprietati miraculoase pe care le veti descoperi mai jos

Potrivita pentru ten

Apa termala poate fi absorbita de orice fel de ten, si are multe roluri in ingrijirea pielii. Este bogata in substante ce hranesc pielea, precum siliciu, selenium sau potasiu, si este lipsida de clor si alte chimicale ce pot avea un efect negative asupra pielii.

Se gaseste pe piata in diverse forme, insa cea mai comuna este cea de spray, si poate fi folosita in aceasta prezentare in orice moment al anului. Aplicarea si folosirea este foarte simpla, caci se pulverizeaza pielea dimineata inainte de machiere si seara dupa demachiere un strat de apa termala. Dupa aceasta se asteapta circa un minut dupa care se tamponeaza usor cu discuri demachiante, vata sau servetele de hartie.

Numai buna pentru tratamente dermatologice

Datorita proprietatilor ei ea ajuta tenul oboist si lipsit de vlaga, dar protejeaza pielea de factorii de mediu. De asemenea are rol in calmarea pielii iritate si inflamate, iar doctorii o recomanda pentru indepartarea acneei si a rosetei. De asemenea, dermatologii sustin ca este bine sa fie aplicata dupa unele interventii chirurgicale, precum exfolierea cu ajutor laserului pentru a calma pielea. Se poate folosi cu success in in cazul eczemelor sau cicatricilor, dar si la calmarea mancarimilor si dermatitei.

Pentru machiaj

Multe domnisoare care au incercat apa termala au observant ca are efecte benefice in fixarea machiajului, dar si in hidratarea pielii, oferind o protectie mai buna la praf, fum de tigara si alti factori externi, decat cremele hidratante.

Etichete:

Copyright © 2009 Blogpe. All rights reserved.