Sunteti pe pagina: Home // Nutritie si dieta // Dieta cu produse lactate

Dieta cu produse lactate

Dieta cu produse lactate

Ce este laptele ? Laptele este unul dintre cele mai importante si mai folositoare produse pentru corpul omenesc. Laptele contine vitamina A, B, C, E, calciu si multe minerale. Pe langa toate acestea este si o sursa bogata de proteine. Daca consumi chiar si 1 litru de lapte pe zi vei asigura organismul cu proteinele necesare zilnic pentru o functionare corespunzatoare. Deasemeni produsele lactate sunt benefice intregului sistem digestiv.

Dieta cu produse lactate este o dieta foarte populara. Consumand lapte si produse lactate pe durata acestei diete nu doar vei reusi sa slabesti ci deasemeni iti vei hrani organismul cu multe substante benefice imbunatatindu-ti sanatatea. Daca doriti sa slabiti rapid – cel mai ideal este sa urmati dieta cu produse lactate mono.

Aceasta dieta presupune ca pe durata a 2-3 zile sa consumati cate 1 litru de lapte la intervale regulate. Pana la sfarsitul dietei vei slabi pana la 4 kg. Daca doriti sa slabiti intr-o perioada de timp mai lunga si sa va mentineti urmati urmatoarea dieta cu produse lactate.

Dieta cu produse lactate – Mic dejun: Un iaurt cremos, un mar copt si un ceai cu miere.
Dieta cu produse lactate – Pranz: 100 g gris, 200 g branza de vaci, un pahar de lapte si o inghetata mica
Dieta cu produse lactate – Cina: Un ou fiert, 100 g clatite cu branza de vaci, un pahar de lapte batut si o salata din 50 g castraveti si 50 g rosii.
Dieta cu produse lactate – Gustare tarzie: Un iaurt si 100 g fructe proaspete (mere, pere, banane).

Aceasta dieta trebuie sa dureze cel putin o saptamana. Pe durata acestei diete vei reusi sa slabesti in jur de 5 kilograme si deasemeni iti vei imbunatati starea pielii si a dintilor. Pentru a va mentine atat greutatea cat si sanatatea cat mai mult incercati sa repetati periodic dieta cu produse lactate cel putin o data la doua luni.

Etichete: , ,

Copyright © 2009 Blogpe. All rights reserved.