Sunteti pe pagina: Home // Casa si Gradina // Importanta obiectelor mici intr-o casa cocheta

Importanta obiectelor mici intr-o casa cocheta

Importanta obiectelor mici intr-o casa cocheta

Tendinta generala in ultima vreme este ca o camera sa aiba strictul necesar de mobila si alte obiecte decorative pentru ca procesul de curatenie sa dureze foarte putin, iar senzatia ca locul este mai spatios este mai puternica. De asemenea, o camera deocarata in stil minimalist va fi si mai iginenica.

Dar totusi poate va doriti sa mai cochetati cu unul, doua obiecte ce au doar rol estetic si pentru care sunteti gata sa mai rapiti cateva minute pentru a le curata, si in acest caz va dam cateva idei pentru decorarea casei cu obiecte mici.

Bucataria

Dupa ce ati redus la maxim obiectele pe care le folositi in bucatarie, mobile reprezinta strict necesarul si nu aveti nici un obiect care sa va incurce atunci cand luati masa sau gatiti pregatiti-va pentru o schimbare deosebita … dar si deosebit de comoda, usoara si ieftina.

O bucatarie isi poate imbunatati aspectul din strict functional in foarte elegant prin simpla plasare a unui bol mare, transparent in care puteti sa asezati felii de portocale, grepfruit sau lamaie. Mirosul va ajuta si la acoperirea mirosului de mancare din bucatarie, dar va oferi si un aspect placut si elegant intreg decorului.

Living

Zona de sufagerie, sau living, este locul in care va puteti relaxa dupa o zi lunga de munca. Si pentru ca este locul relaxarii cu siguranta aveti macar un fotoliu in care sa va faceti comod cand sunteti obositi. Pentru a da o nota de stil intregii incaperi puteti cumpara o perna mare din bumbac pe care sa va intindeti picioarele. Pe langa rolul functional are si rol estetic.

Dormitorul

Evitati in dormitoare sa decorati cu flori taiate, deoarece peste noapte devin foarte iritante, atat din cauza mirosului dar si a polenului. Scapati de ele, si in locul lor va puteti decora camera cu o un acvariu plin de scoici si pietre culese de la mare. Puteti sa ii dati si cateva note deosebite prin cadrarea acvariului cu lemn ars. Va oferi un aspect linistitor si relaxant.

Etichete: ,

Copyright © 2009 Blogpe. All rights reserved.