Sunteti pe pagina: Home // Relatia de cuplu // Cum trebuie sa te comporti la o intalnire, in functie de zodia partenerului

Cum trebuie sa te comporti la o intalnire, in functie de zodia partenerului

Cum trebuie sa te comporti la o intalnire, in functie de zodia partenerului

Cum trebuie sa te comporti la o intalnire, in functie de zodia partenerului

Pentru multe dintre femei inceputul unei relatii poate fi foarte dificil, caci nu stiu cum sa descifreze barbatul langa care stau si cum sa se comporte cu el. Asadar, te vom pune in tema in cele ce urmeaza cu preferintele barbatilor, astfel ca vei sti cum sa actionezi atat la prima intalnire, dar si la inceputul povestii de dragoste.

Pentru zodia Taur

Barbatii in zodia taur sunt foarte calmi si au un respect deosebit pentru femeie, de aceea vor incerca sa o faca pe partenera sa se simta confortabil, in primul si in primul rand. Abia dupa ce va fi sigur ca atmosfera este propice unor replici de agatat, va incepe atacul pentru cucerirea printesei. Bucura-te impreuna cu el de acele momente, lasa-l sa creada ca i-ai picat in plasa cat mai rapid.

Pentru zodia Gemeni

Barbatii Gemeni, pe langa inteligenta de care dau dovada, au tendinta de a inflori lucrurile, de a fi in genere mari mincinosi si se folosesc de tot felul de siretlicuri la prima intalnire. Aceasta prima intalnire este incununata de succes doar daca veti face dragoste la sfarsitul ei. Te poti astepta la o alta intalnire doar daca ai dat dovada de aceeasi inteligenta de care a dat el dovada. Daca a observat ca te-ai straduit ai sanse si la o a doua intalnire.

Pentru zodia Berbec

Barbatilor care se afla in zodia Berbec le place sa fie in control tot timpul, sa domine si sunt foarte incapatanati, indiferent de situatia in care se afla. De aceea, daca vrei sa nu ii superi, este bine sa fii supusa, sa il lasi sa vorbeasca pana cand a terminat, si nu fa nici un gest atunci cand vine nota, il vei supara daca incerci sa iti platesti consumatia.

Etichete: ,

Copyright © 2009 Blogpe. All rights reserved.