Sunteti pe pagina: Home // Relatia de cuplu // Hai sa sarbatorim… divortul!

Hai sa sarbatorim... divortul!

Hai sa sarbatorim… divortul!

Pare ciudat sa-ti sarbatoresti divortul… Si totusi, doua frantuzioaice au considerat ca este o idee buna. Ele au infiintat o firma care organizeaza “petreceri de divort” menite sa stearga gustul amar lasat de acest eveniment neplacut din viata noului celibatar.

Julie Vincent si Rebecca Hazan sunt prietene vechi si experte in organizarea de seara. Aveau succes, dar asta nu le multumea. Voiau sa se demarce de numeroasele petreceri pariziene, oferind un nou concept inedit. Cu doi ani in urma, Rebecca si sotul ei au hotarat sa divorteze.

Acest eveniment a declansat totul. In ziua cand a semnat actele, spre surprinderea tuturor, ea si-a chemat cei mai buni prieteni la o mare receptie. Rebecca a marturisit mai tarziu ca nu a vrut sa planga singura in acea seara, cu un platou cu mancare in fata… A hotarat ca va fi sarbatoare si a fost. Asa s-a nascut Wedding Out Factory, firma care organizeaza “petreceri de divort”.

Parodia divortului

Pe langa mancare, sampanie, tort, muzica si confetti, fiecare petrecere este condimentata cu un ritual hazliu. Totul incepe cu parodia divortului. Imbracat frumos, proaspatul celibatar se aseaza in fata invitatiilor si le vorbeste despre separarea de el (ea), despre planurile de viitor.

Un maestru de ceremonii il decoreaza cu medalia “divortatul vesel” si-l pune sa semneze noul statut de Libertate sub o ploaie de confetti sau flori. Sarbatorirea despartirii continua atat cat ii tin puterile pe participanti si punga de impricinat. Pentru ca pretul minim de persoana este de 60 de euro. Scump, dar face, spun Julie si Rebecca.

Etichete:

Copyright © 2009 Blogpe. All rights reserved.