Sunteti pe pagina: Home // Relatia de cuplu // Sfaturi despre cum sa iti revii dintr-o despartire

Sfaturi despre cum sa iti revii dintr-o despartire

Sfaturi despre cum sa iti revii dintr-o despartire

Simti ca nu iti vei mai reveni niciodata si ca lumea se pierde treptat? Orice vezi si orice faci nu ti se pare in regula? Crezi ca nu mai poti continua fara el? Ei bine, stai linistita. Nu e sfarsitul lumii iar viata ta isi poate relua cursul normal cu cateva ajustari pe care trebuie sa le faci.

Gata cu plansul si cu suferinta. Dupa ce vei citi acest articol vei realiza ca viata poate merge inainte daca ai rabdare sa te redescoperi pe tine insati. Nu mai cauta raspunsuri unde nu sunt, nu te mai intreba cu ce ai gresit sau de ce fostul nu a mai vrut sa continue relatia. Nu te mai framanta degeaba! Mai bine gandeste-te la solutii care sa te ajute sa iesi in acest impas.
Ai avut un hobby pe care l-ai dat uitarii de mai multa vreme?

E timpul sa te reapuci de el! Indiferent de care era pasiunea ta, adu-o din nou la viata si cauta sa te dedici trup si suflet. Ocupa-ti mintea cu acest subiect si vei realize ca timpul pe care il petreceai in trecut cu el poate fi folosit si in alte scopuri care sa iti aduca satisfactii poate chiar mai mari.

Mergi cu prietenele tale in oras sau la club. Cu siguranta pe durata relatiei prietenele tale s-au simtit usor neglijate chiar daca nu ti-au atras atentia asupra acestui fapt. Iesi in oras la suc sau la pizza si de ce nu, iesi intr-o seara la club. Aranjeaza-te si simte-te bine! Danseaza, razi, discuta si vei vedea cat de benefice sunt toate acestea in detrimentul plansului in perna.

Chiar daca in unele momente dorul de el s-ar putea sa te napadeasca, incearca sa uiti. Ia repede telecomanda si vizioneaza un program de divertisment care sa te mentina in priza si care sa te faca sa razi. Uita-te la desene animate! Acestea te vor dezbraca complet de toata nelinistea si ingrijorarea si vei vedea cat de repede te vei destinde si vei uita macar pentru un timp de problemele personale.

O mica calatorie nu ti-ar face deloc rau. Un weekend ai putea pleca singura intr-un loc placut de tine. La mare sau la munte, important este sa te regasesti si sa faci cunostinta cu o noua tu care va fi mai puternica si mai vesela ca oricand.
Incercati sa nu va aruncati imediat intr-o alta relatie. Acest lucru va va face mai mult rau decat bine deoarece este posibil sa il asociati pe fostul partener cu actualul si sa faceti anumite conexiuni de care o sa va para rau mai tarziu.

Este inutil sa stai in casa si sa plangi in timp ce privesti pozele cu voi doi. Trebuie sa te repui pe picioare,sa renasti. Incearca sa te ocupi cu alte lucruri si vei vedea cat de repede te vei reface din perioada post despartire. Daca te-ai despartit de el nu inseamna ca viata ta va fi distrusa pe veci. Lucrurile merg inainte fie ca ne place fie ca nu si trebuie sa avem curajul sa infruntam realitatea si puterea de a spune: eu pot sa merg mai departe!

Etichete: ,

Copyright © 2009 Blogpe. All rights reserved.